Dania z karty

PRZYSTAWKI
Tatar wołowy oraz tatar z ogórka gruntowego, z majonezem ziołowym, kurką i chrupiąca gryką  32 PLN

Śledź dziewiczy z grzanką z chlebka ziemiaczanego, czerwonym buraczkiem z hibiskusem,
gorczyca i jajkiem przepiórczym
25 PLN

ZUPY
Zupa rybna, pomidorowo - kokosowa z soczewicą, paprykową salsa i rybnym filetem19 PLN

Flaczki z boczniaka z oscypkiem i jarzynką19 PLN

Żurek podgórski z jajkiem i kiełbasą24 PLN

DANIA GŁÓWNE
Winny makaron z grzybami i wędzonym serem25 PLN

Obwarzanek z krewetkami, chilli, czosnkiem i oliwką Bella45 PLN

Pierś z kurczaka zagrodowego z polentą kukurydzianą, warzywami i emulsją z natki
pietruszki
45 PLN

Żeberka wieprzowe z ogórkiem kiszonym i domowymi frytkami45 PLN

Polędwica wołowa z tartą grzybową, z rucola z dynią i ciemnym sosem wołowym69 PLN

Dorada z pietruszkowymi kluseczkami, fenkułem i warzywami45 PLN

Łosoś z czarną soczewicą, sosem porowym i warzywami55 PLN

DESERY
Szef kuchni poleca domowe desery - o szczegóły proszę pytać obsługę14 PLN

Menu dla dzieci

Bulion drobiowy z makaronem 7 PLN

Zupa pomidorowa ze śmietaną 8 PLN

Panierowany filecik z kurczaka, frytki i surówka 15 PLN

Kluseczki leniwe na maśle 12 PLN

Naleśniki z serem lub nutellą 12 PLN

Lody z owocami 7 PLN

Kompot z owoców sezonowych 5 PLN